Hur skulle du inreda innepoolen?

Vi som följde den norska ungdomsserien SKAM minns nog den ödesdigra scenen när Isak och Even tjuvbadade i en inomhuspool. Med en liten spoileralert kan vi avslöja att det var här deras första kyss ägde rum. De flesta oss kanske inte har tillräckligt med utrymme till att anlägga en egen. Men om du skulle ha möjlighet, är det inte den ultimata nyckeln till evig lycka?

Vi har tidigare skrivit om att lyxa till trädgården med en pool! Men hur skulle det vara att ha en inne? I metromode.se kan vi bläddra i ett bildspel på den perfekta lyxvillan med en grön marmorerad inomhuspool. Föreställ dig ett dopp det första du gör innan kaffet – eller det sista du gör innan du går och lägger dig.

Eller föreställ dig alla hemmafester du skulle ha. Stora fönster blickar ut mot trädgården, en perfekt plats för både harmoni, kärlek och fest. Hur skulle den ultimata innepoolen se ut? Kanske bara stor och rektangulär? Eller rund, med träpaneler, nästan som på ett japanskt spa.

Det vräkiga eller subtila?

Avslappnande musik från högtalare, kanske en tillhörande bastu? Eller guldornament och en maxad belysning? Precis som med allt annat krävs det att man gör en ordentlig avvägning mellan vad det är man skulle vilja med poolen. Skulle man vilja ha något litet och enkelt? Det minimalistiska och oskrytiga? Eller vill man hellre ha det amerikanska, pampiga och vräkiga innebadet med de mest maxade prylarna till? Varför inte installera vattenrutschbanor och ha sitt eget äventyrsbad hemma?

Det råder ingen tvekan om att innepool är något för den resursstarka, romantiska livsnjutaren. Tänk er mörka vinterkvällar med ett avslappnande bad med massa tända ljus? För att påminna oss om den romantiken som kan uppstå i innepoolen, ta en titt på den här fantstiska scenen från SKAM.