Magsinering – en idealisk förvaringslösning

Om du av någon anledning inte har plats för vissa saker eller möbler när du ska flytta in i din nya bostad, är magasinering det optimala valet. Vid utlandsresor, uthyrning i andra hand eller som tillfällig förvaring mellan flyttar kommer magasineringen också in som en hjälpande hand istället för att tvinga dig att slänga eller sälja av dina älskade prylar. Det finns många fördelar med att magasinera dina möbler och lösöre.

Både vid platsbrist eller som en tillfällig lösning är fördelaktig magasinering av dina saker det bästa du kan göra. Dina prylar är säkrade i sitt hyrda förråd och övervakningen i lokalerna är effektiv. Du behöver heller inte oroa dig för att fukt och smuts tränger in bland dina ägodelar och förstör dem, eftersom förråden är uppvärmda och rengjorda så att känsliga material som papper och textilier slipper drabbas av skador.

Magasinering – när du får ont om plats

Du är inte tvungen att hyra ett utrymme över en längre tid – magasinering lämpar sig även som en tillfällig lösning under din uppsägningstid i väntan på din nya bostad. Om du sagt upp din nuvarande bostad och har ett tidsspann mellan flyttarna, kan förvaring i ett magasineringsförråd vara den bästa lösningen istället för att lagra dina saker på olika ställen. Det finns även stunder då du måste ge dig iväg snabbt från ditt hem och fråntas möjligheten att hitta en plats för dina ägodelar, eller kanske du flyttar ihop med någon som vägrar inse viken god smak du har. Med smart magasinering kan du lugnt komma på plats i din nya bostad och tänka igenom vad du vill behålla och vad du vill slänga eller sälja, och tills dess får dina prylar en varm, torr och säker plats att vara på. Om du dessutom flyttar till en mindre lägenhet och endast har ett minimalt vinds- eller källarförråd, är magasinering det ultimata komplementet där du kan lagra sådant som du inte använder till vardags.

Upphämtning, packning, körning

Många flyttfirmor sköter bitar som uppkommer i samband med magasineringen så att du slipper tänka på det. De hämtar upp, kör till förrådet och kan till och med hjälpa dig att packa vid behov. Det ger dig mer tid över för att ta hand om din nya bostad.